Mreža za cjeloživotno učenje Karlovačke županije - CUKA

KAKO odabrati program za sebe?

Prije nego upisujete neki program obrazovanja odraslih potrebno je dobro razmisliti i postaviti sljedeća pitanja:
odgovara li program mojim interesima, imam li sposobnost za zanimanje za koje se namjeravam školovati, mogu li proci lijecnički pregled ako je potreban, što cu nakon što završim program, hoću li se moći zaposliti ako zato upisujem program i mnoga druga.

Pomoć u odluci oko upisa obrazovanja može Vam pružiti:

ODSJEK ZA PROFESIONALNO USMJERAVANJE I OBRAZOVANJE, HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE, PODRUČNA SLUŽBA KARLOVAC DOMOBRANSKA 19, KARLOVAC TEL: 047 606 400

U Odsjeku za profesionalno usmjeravanje možete dobiti informacije o obrazovnim mogućnostima i mogućnostima zapošljavanja. U prostorijama Infocentra strankama je dostupan računalni program Moj izbor koji sadrži test interesa te opise zanimanja putem kojim se možete upoznati sa njihovim zahtjevima i područjima zapošljavanja. A u razgovoru sa savjetnicima za profesionalno usmjeravanje možete dobiti smjernice i pomoć u konačnom odabiru programa.

Takoder preporučamo da se prije upisa programa u samoj ustanovi detaljno raspitate o svim uvjetima upisa u programe, samoj provedbi i završetku školovanja.
Popis svih ustanova, njihovih kontakata i programa koje imaju u ponudi možete pronaći na ovoj stranici!

Ova stranica izrađena je uz pomoć Europske unije. Njen sadržaj isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Karlovac i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.